Relats des de la presó: escoltar, mirar, llegir…

Matí del 23 d’abril 2016, Sant Jordi, ciutat de Barcelona…

Passegem per la ciutat i celebrem aquest dia especial, el primer Sant Jordi del nostre projecte i el primer cop que les nostres revistes i el nostre llibre formen part d’aquesta festa i estan a l’abast de tothom…

Però el que avui us volem explicar és una troballa especial: ens referim al Projecte DigiTale (www.alfadigital.info), un espai d’expressió per les persones que viuen dins les presons en el que desenvolupen, escriuen i expliquen, relats digitals que es transmeten en format de VideoRelats i àudio.

Aquests relats digitals també agafen la forma de llibres dins del projecte DLibris, un petit projecte editorial que té com a objectiu donar a conèixer aquests relats i que les autores i els autors puguin editar les seves obres.

Com s’explica al seu blog: “Els dLibris són la síntesi de tot el camí del projecte DigiTale, l’expressió de la fusió entre la imaginació creadora, l’escriptura i la producció digital. Tot plegat reunit en un petit llibre que es pot llegir i es pot escoltar o mirar“.

La imatge que obre aquest post, “Me vuelves Lorca”,  és un punt de llibre creat per una de l@s pres@s dins del context de la Biblioteca de Dones U del Centre Penitenciari Brians 1,  el qual remet al VideoRelat fer per Lilian: “Wandered lonely” de W. Worsdsworth i que es pot escoltar al YouTube al canal del Projecte AlfaDigital  (@xarxadigital)

Per celebrar el Sant Jordi, han oferit les PostaLs QR elaborades per ell@s, que us mostrem en aquesta imatge:

digitale2

i han presentat la IV Mostra de Relats Digitals:

digitale1

Relats des de la presó: escoltar, mirar, llegir…
Tagged on:                 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.