Teatre | El BamBú cia: El mirador de les paraules que no puc dir

 

Captura Cia Bambú Teatre

BamBú cía. de teatre és una companyia formada per persones amb i sense diversitat funcional que aposta pel teatre accessible per persones amb discapacitats visuals o auditives.

Els seus treballs tenen l’objetiu de sensibilitzar a la societat respecte a les limitacions que troben les persones amb dificultats comunicatives i de mobilitat a l’hora d’accedir i interactuar als espais culturals (cinema, teatre, etc.).

En un any i mig d’existència han creat tres obres (Anònim Venecià, el novembre de 2014, Dorms?, el maig de 2015, i l’escenificació de Contes contra el maltractament a les persones grans, el juny de 2015).

Actualment es troben immersos en la fase final de producció de la seva darrera peça teatral, també de creació pròpia: El mirador de les paraules que no puc dir, que estrenaran el 6 de febrer de 2016 a l’espai El Niu del Bambú, al barri barcelonès del Guinardó.

El mirador de les paraules que no puc dir és una obra que ens convida a qüestionar-nos com un món envaït d’altes tecnologies per a la comunicació, és també un món envaït per la soledat i el desig d’una comunicació real. És una reflexió sobre el nostre món, el món d’avui, les pors i els límits del llenguatge i de la comunicació, i sobre la soledat i la necessitat de reconèixer els altres per vèncer-la.

Totes les produccions de BamBú cia de teatre són accessibles per a persones amb discapacitat visual o auditiva, incloent en escena intèrprets de llengua de signes, audiodescripció, reconeixement tàctil previ a la funció i espais sense barreres arquitectòniques.

Trobareu més informació a: bambuciadeteatre.org

 

 

Teatre | El BamBú cia: El mirador de les paraules que no puc dir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.