Teatre | Suzzane, una paròdia sobre els terapeutes

BamBú cia de teatre estrena Suzanne, una paròdia sobre els terapeutes el 16, 23 i 30 de desembre a El niu de bambú. Teatre inclusiu i accessible de nova creació que reivindica una cultura per a tothom.

BamBú cia de teatre (bambuciadeteatre.org), companyia d’arts escèniques que en la seva trajectòria de dos anys aposta per propostes de nova creació que inclouen actors amb i sense diversitat funcional i llengua de signes i audiodescripció en escena, estrena la seva nova producció Suzanne, una microcomèdia terapèutica.

En aquesta nova proposta, aposten per l’humor àcid que rau en qualsevol voluntat de parodiar un col·lectiu de professionals i fer així, un exercici de revisió que en el cas dels professionals del sector psicosocial i educatiu, sempre té components ètics i universalment humans.

A través de diverses corrents terapèutiques com el psicoanàlisi, el coaching i la teràpia cognitiva-conductual, la Susanna i la seva terapeuta toparan amb uns límits que van molt més enllà de la intervenció merament racional. La seva història, juntament amb l’original posada en escena, que inclou dues actrius que parlen i dues que ho fan en llengua de signes, sensibilitzaran al públic i faran que rigui dels seus propis prejudicis.

La peça de curta durada (40 min.) tindrà lloc a l’espai El niu de bambú, al costat de l’Hospital de Sant Pau, lloc de residència artística de la companyia dedicat també a programar altres propostes escèniques amb mirada crítica, i on també s’hi realitzen tot tipus d’activitats relacionades amb la difusió cultural i la inclusió social.

Fitxa artística:

Gènere: Comèdia.
Guió: Carla Torres Danés i Eladio Herranz Frías.
Direcció: Carla Torres Danés.
Actrius (llengua oral): Carme Vives Regàs i Natàlia Roig Olivart.
Actrius (llengua de signes): Annamaría Paredes i Elena Puig Ram.
Disseny d’il·luminació i tècnic de sala: Pol Segura Tomàs.
Escenografia i vestuari: BamBú cia de teatre.
Fotografia i disseny de cartell: Júlia Garcia Font.
Durada aproximada: 40 minuts.

Tràilers:

https://vimeo.com/188893860
https://vimeo.com/188891404
bambuciadeteatre.org/suzanne

Teatre | Suzzane, una paròdia sobre els terapeutes
Tagged on:             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.